Ristorante  "Da Vito"  Sennori  Sassari

RestaurantRistorante

We could describe a place with the understated elegance for details, from placemats to cutlery, but this is not what we want to do, especially because the Restaurant “Da Vito” demonstrates his great class with the dishes that come out of the kitchen and reach the palate of the lucky customers.

Intense flavors, aromas and details, everything can not be effectively described only in few words. Vito must its fame to unmistakable flavor of the dishes that offers its own local.

You will find seasonal dishes that are a guarantee of quality with a really genuine taste. From mushrooms to sea urchins, from artichokes to the flesh, to the game and fish of all kinds. All in the suitable period, when the flavors stand out in a more natural and determined way.

The care in the appetizers is definitely a major advantage for taste what the food in the restaurant is able to offer, as to deserve a mention on the guide “L’Espresso”.

A dinner in an environment rich in detail on the walls, the paintings exhibited up to the light and shade that take up entire walls, the restaurant proposes exhibitions of famous artists into an environmentally friendly and family atmosphere.

And this is especially emphasized the direction of the restaurant:

“The staff who works with us, the same as always, with extreme professionalism and friendliness fails at any time to better interpret the needs of each client making them feel important, giving him the opportunity to fully appreciate the culinary delights always accompanied by the excellent choice of wines .”

Potremmo descrivervi un locale dalla sobria eleganza curato nei dettagli, dai sottopiatti alla posateria, ma non è questo che vogliamo fare soprattutto perchè il Ristorante “Da Vito” dimostra la sua grande classe con le pietanze che escono dalla cucina e si presentano al palato dei fortunati clienti.

Sapori e profumi intensi e particolari, tutto non può essere descritto in modo efficace solo a parole. Vito deve in primo luogo la sua fama proprio ai cibi dal gusto inconfondibile che offre nel suo locale.

Troverete piatti di stagione che sono garanzia di qualità e con un sapore davvero genuino. Dai funghi ai ricci, dai carciofi alla carne, fino alla selvaggina e al pesce di ogni genere. Tutto questo nel periodo dell’anno adatto, in cui i sapori risaltano in maniera più naturale e decisa.

La cura negli antipasti è decisamente un’ottima prerogativa per gustare quello che la cucina del ristorante è in grado di offrire, tanto da meritare una menzione sulla guida de “L’Espresso“.
Una cena in un ambiente ricco di particolari anche sui muri, dalle esposizioni di quadri fino ai chiaroscuri che occupano intere pareti, il locale si è prestato e sensibilizzato ad esposizioni di artisti famosi in un ambiente reso accogliente in primo luogo dall’atmosfera familiare.

E’ su questo che la direzione del locale pone l’accento con enfasi:

“Lo staf che ci affianca, lo stesso da sempre, con estrema cordialità e professionalità riesce in ogni momento interpretare al meglio le esigenze di ogni singolo cliente facendolo sentire importante, dandogli la possibilità di apprezzare fino in fondo le prelibatezze culinarie sempre accompagnate dall’ottima cantina”.